Om Domus Felix

Domus Felix - kulturhus i Lejre

Felix er borgernes eget kulturhus, indrettet i den tidligere mejeribygning lige midt i Lejre By - et hus med mange muligheder og med en bred vifte af kulturaktiviteter.

Bygningen ejes af Lejre Kommune og stilles til rådighed for brugerforeningen Domus Felix som et kulturelt samlingssted for kommunens borgere. Den daglige drift af kulturhuset, herunder udlån, rengøring og vedligeholdelse, varetages af en af medlemmerne valgt bestyrelse.

Huset kan benyttes til kulturelle aktiviteter af alle foreninger i Lejre Kommune som er medlem af Felix. Bemærk at huset ikke kan benyttes til private arrangementer eller kommercielle formål. 

Medlemskab

Dit medlemskab af Felix er en vigtig støtte til huset. Personligt medlemskab koster kr 100 per år, husstandsmedlemsskab kr 200 per år, og foreningsmedlemskab kr 300 per år. Et personligt medlemskab støtter Domus Felix og du får indflydelse på udviklingen af foreningen og huset. Du kan sagtens være personligt medlem, selv om du også er medlem af en forening der har et foreningsmedlemsskab.

Du kan melde dig ind ved at overføre beløbet til Felix bankkonto. Husk at oplyse navn, adresse og også gerne email-adresse.

Du kan også kontakte kassereren via email på adressen kasserer@domusfelix.dk

Brugeraftalen med Lejre kommune

Du kan se den aktuelle brugeraftale mellem Lejre Kommune og foreningen Domus Felix her.

 

Vedtægter for foreningen Domus Felix

Du kan se vedtægterne her.

 

Nyhedsbrev om aktiviteter...

Her kan du tilmelde dig til Nyhedsbrevet...