Udstiller:

Connie Ravn Madsen - Diverse værker 

Fernisering: Ikke planlagt.
Åbent: Fra 1.-28. februar når huset er åbent ved arrangementer i Felix.  
Arrangør: Lejre Kunstforening


"Jeg er autodidakt billedkunstner og har altid været kreativ i mine udfoldelser, det er dog billedkunsten, der står mit hjerte nærmest.

Jeg har malet i mange år, men efter et 2-årigt ophold på Hillerød kunsthøjskole i 97-98, blev interessen yderligere vakt. Siden hen har jeg været på forskellige kunsthøjskoler i og udenfor Danmark.

Jeg har udstillet i firmaer og kunstforeninger, og har fra 2007 – 2015 udstillet årligt i de store haller på Gilleleje havn.

 

Min inspiration kommer fra mine oplevelser i hverdagen og på mine rejser - det kan være en sjov streg, en farve eller et spændende synsindtryk. 
Derudover er jeg meget fascineret af de skiftende farver på himmel og hav, samt vores skønne natur.

Jeg maler både  figurativt  og  abstrakt. Den indre kamp og dialog med fremstillingen af billedet finder jeg både spændende og udfordrende. 
Jeg arbejder primært med akrylmaling, men anvender gerne andre materialer og strukturer i mine billeder.

Mit atelier og faste værksted er i Kunstsmedjen på Musicon, Bagtæppet 8 , 4000 Roskilde. Der er åbent dagligt kl.12-16."

http://cora-art.dk/

 

                                                

 

Kulturhus Felix - dit eget kulturhus. Brug det - støt det.

Vi tilstræber at informationerne på hjemmesiden er korrekte, men er naturligvis afhængige af de informationer vi modtager fra arrangørerne. Rigtig god fornøjelse!